"Вермісол" є досить ефективним при використовуванні в плодівництві і виноградарстві. Під виноград і плодово-ягідні культури "Вермісол" застосовується для замочування чубуків перед кільчуванням, підвійною і привійною лозою перед щепленням, плодових саджанців перед висадкою (в розчині препарату 1:25 від 10 до 12 годин) з подальшим обприскуванням і поливом плодово-ягідних кущів, винограду і дерев, що плодоносять (розчином препарату 1:50 в період цвітіння і формування плодів 2-4 рази за сезон з розрахунку 6-12 літрів "Вермісолу" на 1 га сільськогосподарських площ).
"Вермісол" використовують для замочування насіння перед посівом (в розчині препарату 1:5 на 10-12 годин), для поливу розсади в парниках і теплицях, а також при пікіруванні і висадці її в ґрунт (розчином препарату 1:50), що сприяє кращому вкоріненню рослин.
Все це сприяє кращому приживанню рослин і збільшує вихід першосортних саджанців з школки на 10%, більш ранньому вигоні розсади, рясному цвітінню, підвищує урожай в середньому на 20%, поліпшує його якість (цукристість збільшується на 1-1,5%, підвищується зміст вітамінів), продукція краще зберігається.
Позакореневу підкормку "Вермісолом" можна проводити спільно з мінеральними добривами і інсектицидами для поліпшення засвоєння мінеральних елементів живлення і посилення дії інсектицидів. При цьому зменшується інгібируюча дія пестицидів на плодові культури, прискорюється розкладання отрутохімікатів, знижується вміст нітратів в листі і плодах.
Застосування "Вермісолу" дозволяє не тільки підвищити урожай, згладити дію посушливих умов і заморозків, скоротити терміни дозрівання на 4-10 днів, подавити патогенну мікрофлору, але і дозволяє зменшити дози агрохімікатів, що рекомендуються на 15-20%, а добрив на 20-30%.
Замовити дзвінок
Залиште Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом робочого дня.