
| Найменування Культури | Стадії обробки за технологією | Особливості в застосуванні Вермісола | Результати (усереднені) застосування Вермісола | ||||
| Передпосадкова обробка насіння | 1-е позакореневе підживлення | 2-е позакореневе підживлення | За технологією | По візуальному контролю дії препарату в процесі зростання рослини | |||
|  | Концентрація
  розчину, час, витрата | Примітка | Концентрація
  розчину, час, витрата | Концентрація
  розчину, час, витрата |  |  |  | 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 
| Зернові і
  зернобобові Пшениця озима,
  пшениця ярова, ячмінь овес, просо, сорго, кукурудза, соняшник, горох,
  квасоля, соя | Протрава в протравочних машинах
  Витрата 8- | Можливо обробки проводити спільно з
  тими, що протравлюють і прилипачами. Після протравлення насіння може
  відправлятися на посів. Зберігання обробленого насіння не більше 2. днів. | 1. Злакових - у фазі вихід трубку
  норма 6- 8 л/га 1:50 2. Маслені у фазі 2-3 справжнього листя норма 6-8 л/га
  1:50 | 1. Злакові спільно з інсектицидами в
  період колосіння, норма 6-8 Л/га. 1:50 2 Олійні в період цвітіння, норма 6-8
  л/га 150 | Допускається одна літня підгодівля
  12-15 л/га, 1:50 Термін - червень на маслянисту | Після замочування - коренева система розвиненіша,
  високий коефіцієнт кущіння. Після
  1-ої обробки - розвиненіша вегетативна маса Після 2.-ой обробки збільшене число
  плодоносних стебел, число зерен в колосі, кількість качанів, вага і розміри
  кошиків | 1. Зменшення захворювань (сіріючи
  гниль, цвіль) 2. Збільшення врожайності: пшениця,
  ячмінь, просо, овес
  20-30%: кукурудза на качан - 25-30% - соняшник - 20-30%. 3. Збільшення клейковини, підвищення
  маслянистості. 4. Економія тих, що протравлюють;   на 30%, мінеральних добрив на .20-30%. | 
| Бульбові Картопля. квіткові |культури, що висаджуються
  бульбами або цибулинами | Розчин Вермісола і води в пропорції
  1:5 Замочувати протягом 12 чаї Витрата 25 л/т бульб | Можлива обробка за допомогою
  розпилювача Оброблювані бульби або цибулини викладаються в тіні на рівній
  поверхні З оприскувача проводяться 2-3 обробки з подальшим перевертанням
  Потім оброблювані культури на добу ховаються поліетиленовою плівкою Після
  зняття плівки відбувається природна сушка бульб Зберігання оброблених бульб
  до 5 днів | В період утворення % вегетативної маси
  норма 6-8 л/т л 1:50 | Для картоплі в період обприскування
  проти колорадського жука (липень) норма 6-8 л/га. 1:50. Для останніх,
  цибулинних - в період бутонізації, норма 6-8 л/га, 1:50 | Допускається одна літня обробка
  12-15л/) а. ! :50 Термін - липень, після міжрядної обробки | Після 1-ої обробки - зеленіша надземна
  частина, збільшення маси кореневої системи. Після 2-ої обробки - велика маса
  вегетативної частини, більш насичене забарвлення | 1. Зменшення  захворювання 2. Збільшення крохмалю (10-15 %). 3. Для квітів – збільшення числа
  суцвіть і їх величин. 4. Зменшення в ґрунті важких металів,
  скріплення радіонуклідів. | 
| Технічні Тютюн, льон коноплі рапс, багаторічні і
  декоративні трави | Розчин Вермісолу і води в пропорції
  1:5 Замочувати на протязі 1 доби. Витрата 0,5 л/кг насіння | Після замочування насіння викладаються
  на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі Зберігати
  оброблене насіння - не більше 24 годин | У фазі Утворення першої пари дійсної
  листової маси, норма 6-10 л/та. 1:25 | Для тютюну при висадці у відкритий ґрунт
  і укорінення. Для решти культур в період бутонізації | Допускається одна обробка 12-15 л/га,
  1:50 перед появою бутонів | Після замочування - більш дружні сходи
  Після 1-ої обробки - більш насичене забарвлення і велике зростання
  вегетативної маси Після 2-ої обробки збільшення листової пластини | 1. Можливість|спроможність| збільшення укосів трав на один га. 2. Збільшення маси тютюнового листя. 3. Прискорення цвітіння і дозрівання
  насіння. | 
| Рослини з
  дрібним насінням Морква цибуля,
  капуста, редька, редиска, всі види салатів і приправ їдальня, кормовий і
  цукровий буряк, мілкозернові квіти | Розчин Вермісола і води в пропорції
  1:5 Замочувати на протязі 1-ої доби, Витрата 0,05 л/кг насіння | Після замочування насіння викладається
  на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати
  оброблене насіння - не більше 24 годин | Після появи сходів травні. норма 6-8
  л/га. 1:50 і після міжрядної обробки | Після міжрядної обробки, через 10-15
  днів після першої підгодівлі, норма 6-8 л/га, 1:50 | Можливо проводить за сезон 3-4
  обробки протягом 7-10 днів і нормою 6-8 л/га, 1:50 | Після замочування - більш дружні
  сходи Після 1-ої і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням,
  збільшення маси надземної частини і кореневої системи | 1. Збільшення вегетативної маси. 2. Збільшення врожайності буряка до 30
  %. 3. Збільшення цукристості 0,5-1%. 4. 100 % придушення судинного
  бактеріозу на капусті. | 
| Рослини  з насінням невеликих розмірів Огірок,
  томати, перець солодкий, гострий, баклажани, кабачки, патисони, квіти | Розчин Вермісола і води в пропорції
  15 Замочувати протягом 12 год Витрата 0,05 л/кг насіння | Після замочування насіння викладається
  на рівну поверхню і висушується « тіні при кімнатній температурі. Зберігати
  оброблене насіння - не більше 24 годин | В період утворення 3-4 справжнього
  листя | В період бутонізації норма 6-8 л/га.
  1:50  | Можливо збільшення кількості обробок
  до 3 4 через 7-10 днів, корма 6-8 л/га. 1:50 | Після замочування - більш дружні
  сходи Після 1-ої і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням,
  маса рослини більша, коренева більше Збільшення зав'язі плодів | 1. Збільшення схожості. 2. Зменшення нітратів 3. Підвищення врожайності до 30% 4. Раніше дозрівання (до 10 днів) 5. Кращий товарний вигляд. 6. Захист від кислотних дощів. | 
| Рослини з крупним насінням Кавун, диня | Розчин Вермісола і води в пропорції
  1.5 Замочувати на протязі  12 год Витрата 0,05 л/кг насіння | Після замочування насіння викладається
  на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати
  оброблене насіння - не більше 24 годин. | В період утворення 3-5 листя, норма
  6-8 л/га, 1:50 | Після цвітіння в період бутонізації,
  норма 6-8 л/га. 1:50 | Можливо збільшення обробок до 3-4
  через 7-10 днів, норма 6-8 л/га, 1:50 | Після замочування - більш дружні
  сходи. Після 1-ої і 2-ої обробки більша маса, що стелеться, раннє дозрівання,
  стійкість до дефіциту води. | 1. Раніше дозрівання (до 10 днів), але
  і раніше настання
  переспілості (пустатність) 2. Зниження нітратів. 3. Збільшення врожайності до 30%. | 
| Дерева, чагарники, виноград, полуниця | Розчин Вермісола води в пропорції 1:5.
  Замочувати протягом 12 год Витрата  | Після замочування висаджуються у фунт
  розчин, що Залишився, можна використовувати для кореневої підгодівлі | До цвітіння по листю, норма 0.1-  | В період зав'язі норма 0,1-  | Можлива обробка ранньою весною по корі
  в співвідношенні 1:5 | Менша ураженість хворобами, темніше
  забарвлення, триваліший термін збереження плодів | 1. Збільшення врожайності до 20 %. 2. Краща товарність плодів. 3.
  Придушення грибків, збудників хвороб. | 
| Вирощування розсади в закритому ґрунті | Розчин Вермісола і води в пропорції
  1:5 Замочувати на протязі 12 год | Після замочування насіння викладається
  на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати
  оброблене насіння - не більше 24 годин | В період утворення 3-4  листя, розчин 1.50 | Через 10-15 днів після першої обробки,
  розчин 1:50 |  | Після замочування більш дружні
  результати. Після 1-ої і 2-ої обробки. - відрізняються більш насиченим
  забарвленням, маса рослини більша, коренева більше. | 1. Збільшення схожості. 2.Кращий товарний вигляд. 3. Зменшення грибкових захворювань. 4. Розвиненіша коренева система. | 
| Вирощування овочів в закритому ґрунті | Розчин Вермісола м води в пропорції 1:5 Замочувати
  на протязі 12 год. | Посту замочування насіння викладається
  на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати
  оброблене насіння не більше 24 годин | В період утворення 3-4 сьогоденню лист
  сівши розчин 1:50 | В період бутонізації, обробка розчином
  1:50 | Можливо проводить 3-4 обробки в
  будь-якій фазі розвитку рослин. | Після замочування - дружніші сходи
  Після 1-му і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням, маса
  рослини більша, коренева більше. Збільшення зав'язі плодів | 1. Збільшення схожості. 2. Зменшення нітратів. 3. Підвищення врожайності до 30%. 4. Раніше дозрівання (до 10 днів). 5. Кращий товарний вигляд 6. Зменшення : грибкових захворювань. | 
ЗАГАЛЬНІ ПРИМІТКИ:
1. Позакореневе підживлення здійснювати мілкодозуючим розпилювачем, вранці до сонцестояння, за відсутності роси Якщо протягом 5 годин після обприскування пройде дощ, обробку необхідно повторити.
2. На гладколисті культури (капуста, лук і т д ) в розчин Вермісола 1:50 додати прилипач (наприклад, клей КМЦ для шпалер), довівши його концентрацію в розчині до легкого прилипання при пробі пальцями.
3. Для огірків при першому пожовтінні листа обробити поза графіком 1:50.
4. Для баштанних культур мати на увазі, що разом з ранньостиглістю культура дуже швидко перезріває.
5. Кімнатна температура - + 18-22 °С.
 
	
	
	
	
	  
	 
	    
  
	Замовити дзвінок
Залиште Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом робочого дня.