ТМ "Вермісол"


пн-пт: 08:00 - 17:00
сб:       08:00 - 16:00
укр    рус    



РЕКОМЕНДАЦІЇ
по використанню “Вермисола” при вирощуванні сільськогосподарської продукції



Найменування

Культури

Стадії обробки за технологією

Особливості в застосуванні Вермісола

Результати (усереднені) застосування Вермісола

Передпосадкова обробка насіння

1-е позакореневе підживлення

2-е позакореневе підживлення

За технологією

По візуальному контролю дії препарату в процесі зростання рослини

 

Концентрація розчину, час, витрата

 

Примітка

 

Концентрація розчину, час, витрата

 

Концентрація розчину, час, витрата

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

Зернові і зернобобові Пшениця озима, пшениця ярова, ячмінь овес, просо, сорго, кукурудза, соняшник, горох, квасоля, соя

Протрава в про­травочних маши­нах Витрата 8-15 л Вермісола на т насіння

 

Можливо обробки проводити спільно з тими, що протравлюють і прилипачами. Після протравлення насіння може відправлятися на посів. Зберігання обробленого насіння не більше 2. днів.

 

1. Злакових - у фазі вихід трубку норма 6- 8 л/га 1:50 2. Маслені у фазі 2-3 справжнього листя норма 6-8 л/га 1:50

 

1. Злакові спільно з інсектицидами в період колосіння, норма 6-8 Л/га. 1:50 2 Олійні в період цвітіння, норма 6-8 л/га 150

 

Допускається одна літня підгодівля 12-15 л/га, 1:50 Термін - червень на маслянисту

 

Після|потім| замочування - коренева система розвиненіша, високий коефіцієнт кущіння. Після|потім| 1-ої обробки - розвиненіша вегетативна| маса

Після 2.-ой обробки збільшене число плодоносних стебел, число зерен в колосі, кількість качанів, вага і розміри кошиків

 

1. Зменшення захворювань (сіріючи гниль|, цвіль|пліснява|)

2. Збільшення врожайності: пшениця, ячмінь, просо, овес|вівсюг| 20-30%: кукурудза на качан - 25-30%

- соняшник - 20-30%.

3. Збільшення клейковини, підвищення маслянистості|олійності|.

4. Економія тих, що протравлюють;   на 30%, мінеральних добрив на .20-30%.

Бульбові Картопля. квіткові |культури, що висаджуються бульбами або цибулинами

Розчин Вермісо­ла і води в пропорції 1:5 Замочувати протягом 12 чаї Витрата 25 л/т бульб

 

Можлива обробка за допомогою розпилювача Оброблювані бульби або цибулини викладаються в тіні на рівній поверхні З оприскувача проводяться 2-3 обробки з подальшим перевертанням Потім оброблювані культури на добу ховаються поліетиленовою плівкою Після зняття плівки відбувається природна сушка бульб Зберігання оброблених бульб до 5 днів

 

В період утворення % вегетативної маси норма 6-8 л/т л 1:50

 

Для картоплі в період обприскування проти колорадського жука (липень) норма 6-8 л/га. 1:50. Для останніх, цибулинних - в період бутонізації, норма 6-8 л/га, 1:50

 

Допускається одна літня обробка 12-15л/) а. ! :50 Термін - липень, після міжрядної обробки

 

Після 1-ої обробки - зеленіша надземна частина, збільшення маси кореневої системи. Після 2-ої обробки - велика маса вегетативної частини, більш насичене забарвлення

 

1. Зменшення  захворювання

2. Збільшення крохмалю (10-15 %).

3. Для квітів – збільшення числа суцвіть| і їх величин.

4. Зменшення в ґрунті важких металів, скріплення радіонуклідів.

Технічні Тютюн, льон коноплі рапс, багаторічні і декоративні трави

Розчин Вермісолу і води в пропорції 1:5 Замочувати на протязі 1 доби. Витрата 0,5 л/кг насіння

 

Після замочування насіння викладаються на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі Зберігати оброблене насіння - не більше 24 годин

 

У фазі Утворення першої пари дійсної листової маси, норма 6-10 л/та. 1:25

 

Для тютюну при висадці у відкритий ґрунт і укорінення. Для решти культур в період бутонізації

 

Допускається одна обробка 12-15 л/га, 1:50 перед появою бутонів

 

Після замочування - більш друж­ні сходи Після 1-ої обробки - більш насичене забарвлення і велике зростання вегетативної маси Після 2-ої обробки збільшення листової пластини

 

1. Можливість|спроможність| збільшення укосів трав на один га|.

2. Збільшення маси тютюнового листя.

3. Прискорення цвітіння і дозрівання насіння.

Рослини з дрібним насінням Морква цибуля, капуста, редька, редиска, всі види салатів і приправ їдальня, кормовий і цукровий буряк, мілкозернові квіти

Розчин Вермісо­ла і води в пропорції 1:5 Замо­чувати на протязі 1-ої доби, Витрата 0,05 л/кг насіння

 

Після замочування насіння викладається на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати оброблене насіння - не більше 24 годин

 

Після появи сходів травні. норма 6-8 л/га. 1:50 і після міжрядної обробки

 

Після міжрядної обробки, через 10-15 днів після першої підгодівлі, норма 6-8 л/га, 1:50

 

Можливо прово­дить за сезон 3-4 обробки протягом 7-10 днів і нормою 6-8 л/га, 1:50

 

Після замочування - більш друж­ні сходи Після 1-ої і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням, збільшення маси надземної частини і кореневої системи

1. Збільшення вегетативної маси.

2. Збільшення врожайності буряка до 30 %.

3. Збільшення цукристості 0,5-1%.

4. 100 % придушення судинного бактеріозу на капусті.

 

Рослини  з насінням невеликих розмірів Огірок, томати, перець солодкий, гострий, баклажани, кабачки, патисони, квіти

Розчин Вермісо­ла і води в пропорції 15 Замочу­вати протягом 12 год Витрата 0,05 л/кг насіння

Після замочування насіння викладається на рівну поверхню і висушується « тіні при кімнатній температурі. Зберігати оброблене насіння - не більше 24 годин

В період утворення 3-4 справжнього листя

 

В період бутонізації норма 6-8 л/га. 1:50

Можливо збільшення кількості обробок до 3 4 через 7-10 днів, корма 6-8 л/га. 1:50

 

Після замочування - більш друж­ні сходи Після 1-ої і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням, маса рослини більша, коренева більше Збільшення зав'язі плодів

1. Збільшення схожості.

2. Зменшення нітратів

3. Підвищення врожайності до 30%

4. Раніше дозрівання (до 10 днів)

5. Кращий товарний вигляд|вид|.

6. Захист від кислотних дощів.

Рослини з крупним насінням Кавун, диня

Розчин Вермісо­ла і води в пропорції 1.5 Замо­чувати на протязі

12 год Витрата 0,05 л/кг насіння

Після замочування насіння викладається на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати оброблене насіння - не більше 24 годин.

В період утворення 3-5 листя, норма 6-8 л/га, 1:50

Після цвітіння в період бутонізації, норма 6-8 л/га. 1:50

Можливо збільшення обробок до 3-4 через 7-10 днів, норма 6-8 л/га, 1:50

Після замочування - більш друж­ні сходи. Після 1-ої і 2-ої обробки більша маса, що стелеться, раннє дозрівання, стій­кість до дефіциту води.

1. Раніше дозрівання (до 10 днів), але і раніше настання|наступ| переспілості| (пустатність|)

2. Зниження нітратів.

3. Збільшення врожайності до 30%.

Дерева, чагарники, виноград, полуниця

Розчин Вермісола води в пропорції 1:5. Замо­чувати протягом 12 год Витрата 10 л на 100 коріння

Після замочування висаджуються у фунт розчин, що Залишився, можна використовувати для кореневої підгодівлі

До цвітіння по листю, норма 0.1- 0.2 л на одне дерево 1:50

В період зав'язі норма 0,1- 0,2 л на одне дерево в залежності від розмірів, концентрація 1:50

Можлива обробка ранньою весною по корі в співвідношенні 1:5

Менша ураженість хворобами, темніше забарвлення, триваліший термін збереження плодів

1. Збільшення врожайності до 20 %.

2. Краща товарність плодів. 3. Придушення грибків, збудників хвороб.

Вирощування розсади в закритому|зачиняти| ґрунті

Розчин Вермісо­ла і води в пропорції 1:5 Замочувати на протязі

12 год

Після замочування насіння викладається на рівну поверхню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати оброблене насіння - не більше 24 годин

В період утворення 3-4  листя, розчин 1.50

Через 10-15 днів після першої обробки, розчин 1:50

 

 

Після замочування більш друж­ні результати. Після 1-ої і 2-ої обробки. - відрізняються більш насиченим забарвленням, маса рослини більша, коренева більше.

1. Збільшення схожості.

2.Кращий товарний вигляд|вид|.

3. Зменшення грибкових захворювань.

4. Розвиненіша коренева система.

Вирощування овочів в закритому|зачиняти| ґрунті

Розчин Вермісола м|м-коду| води в пропорції 1:5 Замо­чувати на протязі|

12 год.

Посту замочування насіння викладається на рівну поверх­ню і висушуються в тіні при кімнатній температурі. Зберігати оброблене насіння не більше 24 годин

В період утворення 3-4 сьогоденню лист сівши розчин 1:50

В період бутонізації, обробка розчином 1:50

Можливо прово­дить 3-4 обробки в будь-якій фазі розвитку рослин.

Після замочування - дружніші сходи Після 1-му і 2-ої обробки відрізняються більш насиченим забарвленням, маса рослини більша, коренева більше. Збільшення зав'язі плодів

1. Збільшення схожості.

2. Зменшення нітратів.

3. Підвищення врожайності до 30%.

4. Раніше дозрівання (до 10 днів).

5. Кращий товарний вигляд|вид|

6. Зменшення : грибкових захворювань.


ЗАГАЛЬНІ ПРИМІТКИ:

1. Позакореневе підживлення здійснювати мілкодозуючим розпилювачем, вранці до сонцестояння, за відсутності роси Якщо протягом 5 годин після обприскування пройде дощ, обробку необхідно повторити.

2. На гладколисті культури (капуста, лук і т д ) в розчин Вермісола 1:50 додати прилипач (наприклад, клей КМЦ для шпалер), довівши його концентрацію в розчині до легкого прилипання при пробі пальцями.

3. Для огірків при першому пожовтінні листа обробити поза графіком 1:50.

4. Для баштанних культур мати на увазі, що разом з ранньостиглістю культура дуже швидко перезріває.

5. Кімнатна температура - + 18-22 °С.


Вверх

Замовити дзвінок


Залиште Ваш контактний номер і наш оператор передзвонить Вам протягом робочого дня.



Наприклад: 063 012 23 45


Передзвоніть мені!